8 Mayıs 2016 Pazar

Bağışıklık Sistemini Güçlendiren Bitkisel Formül

7 yaşında ilkokula giden bir oğlum var. Küçük çocuğu olan her annenin bildiği üzere, okul ortamında özellikle kış aylarını mütemadiyen hastalıklarla geçiyoruz. Havalar ısınıyor ve tam bir ''oh!'' çekecekken, bu defa da bahar nezleleri ve salgın mikrobik hastalıklar kol gezmeye başlıyor.
Antibiyotiklere karşı zaten ezelden beridir olumsuz bakarım. Kendi rahatsızlıklarımda dahi en son, ama eeennnn son başvurduğum çözüm yoludur. Hele ki küçük bedenlerde yarattığı tahribat, yarattığı iyileştirme çabalarından çok daha fazla. Bebeklikten bu yana ne zaman doktorluk olsak elimizde bir antibiyotik adı ve ilave 7-8 kalem ilaç ismi yazılı reçetelerle çıktık hastanelerden. Dolayısıyla büyüklerin söylediği gibi ''İlaçla 1 hafta, ilaçsız 7 gün'' süren tüm hastalıklarla uzun zamandır doğanın armağanlarını kullanarak korunmaya çalışıyorum.
Yine derin araştırmalarım esnasında, bağışıklık sisteminin zayıfladığı zamanlara mikrop, bakteri ve virüslerin galibiyet alabildiğini, onun dışındaki zamanlarda ise vücutta her daim olmalarına karşın bizi hasta yapamadıklarını öğrendim. Bu nedenle mümkün mertebe ilaç değil de, haricen kullanılabilecek bağışıklık güçlendirici, immün dostu formüller oluşturmaya başladım.
Geçen gün oğlum uykudan epey halsiz uyandı. Normalde gayet iştahlı ve hatta göbekli olan oğlum ilk kez uyanır uyanmaz ''anne karnım aç bişeyler verir misin?'' demedi. Bir baktım ki ateşimiz de 38 derece civarında ve akabinde ishal baş gösterdi. Başını yastıktan kaldıramadan günü yarılayınca, kuvvetli bir formül denedim. Bitkisel yağlarla hazırlanan masaj yağı. Bu formül özellikle ABD'de anneler tarafından yaygın olarak kullanılıyor. Karışım şu şekilde:
Biberiye yağı
Çay ağacı yağı
Greyfurt yağı
Lavanta yağı
Limon yağı
Tüm yağlardan 10 ar damlayı bir damlalıklı şişede karıştırıp geri kalan kısmını Tatlı Badem Yağı ile tamamlıyorsunuz. Bu masaj yağını nabız bölgelerine hafif masaj ile uyguluyorsunuz.
Nabız bölgeleri şöyle oluyor: El bilek içleri, kol dirsek içleri, ayak altı ve ayak bilekleri, dizlerin arka kısımları, kulak arkaları, ense ve şakaklar. Tüm bu bölgelere 2 şer damla damlatıp yedirmek yeterli. Şimdi mübalağa ediyorum zannedeceksiniz ama, eşim de bire bir şahit oldu ki, bu masajı yaptıktan tam yarım saat sonra oğlum yataktan kalktı ve oyun oynamaya başladı. Hatta yaklaşık 1 saat kadar sonra odasında top sektiriyordu :) Masajdan yaklaşık 3 saat kadar sonra halsizlik hali yeniden baş gösterdi ve geceyi derin bir uyku ile tamamladık. Ertesi sabah yine masajı yaptım ve yine aynı enerji geldi çocuğa. Bitkisel yağların masaj ile uygulanmasından 20 dakika sonra kana direkt karıştıklarını biliyor muydunuz? Bu müthiş bir şey. Tüm ilaçlardan daha etkili ve daha zararsız. Her tür hastalık için mucizevi bir bitkisel yağ karışımı yapılabiliyor. Hatta dahili alınabilenleri de var. Örneğin ben Aspir yapını, nane, portakal ve limon yağını dahilen de sabah aç karnına ılık suya damlatıp içiyorum. Hatta ve hatta zaman zaman tariflerini paylaştığım ve paylaşacağım soğuk içecek formüllerinde bile lezzetli ve aromatik bitkisel yağlar var. Biz insanlar tıp bu teknolojik boyutlara ilerleyene dek onca salgın illetten kocakarı ilaçları dedikleri bitkisel formüllerle nasıl kurtulup sağ çıktık sanıyorsunuz? :)
İşin özü, bağışıklık sistemini ayaklandıran ve enerji veren bu masaj yağını muhakkak bir şişede bulundurun. Kullanım ömrü de bir hayli uzun. Doğa ana bize bunca harika şeyi sunmuşken şifayı kimyasal yapılarda aramak biraz işin kolayına kaçmak oluyor. Araştıralım bakalım daha neler bulacağız tabiatın koynunda.
Sağlıkla kalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder